Rechtsgebieden2023-03-08T19:04:05+01:00

RECHTSGEBIEDEN

Home / Rechtsgebieden

HAACKER & VAN GASTEL ADVOCATEN

Haacker & Van Gastel advocaten adviseert en procedeert met betrekking tot diverse juridische vraagstukken op verschillende rechtsgebieden, waaronder het ondernemingsrecht, contractenrecht, huur-en vastgoedrecht en proces- en incassorecht.

ONDERNEMINGSRECHT

Binnen het ondernemingsrecht adviseren en procederen wij onder meer met betrekking tot bedrijfsovernames, aandeelhoudersgeschillen, de oprichting van vennootschappen en het aangaan of de beëindiging van samenwerkingen.

CONTRACTENRECHT

De basis van de samenwerking met partners, klanten en leveranciers wordt gevormd door contractuele afspraken. Dit kunnen zowel mondelinge als schriftelijke afspraken zijn. Om eventuele geschillen in de toekomst te voorkomen is het van belang uw afspraken schriftelijk vast te leggen en uw contracten door een specialist te laten beoordelen.

Onze uitdaging is veelal het voorkomen van een geschil

HUUR- EN VASTGOEDRECHT

Het huurrecht is complex en een goede kennis van het huurrecht is essentieel om problemen tijdig te signaleren, te voorkomen en op te lossen. Op het gebied van het huurrecht staan wij zowel verhuurders als huurders bij met adviezen en het voeren van procedures.

PROCES- EN INCASSORECHT

Wanneer u met een andere partij verwikkeld bent in een juridisch geschil en u komt er onderling niet meer uit, dan zal het geschil in een procedure voor de rechter moeten worden beslist. Onze uitdaging is veelal het voorkomen van een procedure, die vaak onnodig kostbaar en tijdrovend is

TESTIMONIALS

ONZE ACTUELE BERICHTEN

ONZE ACTUELE BERICHTEN

ZIJ GINGEN U VOOR

Een eerste intakegesprek en evaluatie van uw zaak is altijd kosteloos.

Ga naar de bovenkant