Ben jij een enthousiaste en zelfstandige student met een interesse in het ondernemingsrecht en/of civiel procesrecht? Dan zoeken wij jou! 


Haacker & Van Gastel Advocaten biedt een gemotiveerde rechtenstudent (eindfase WO) de mogelijkheid om tijdens een stage of werkstudentschap op de vestiging in Amstelveen kennis te maken met de advocatuur en bij gebleken geschiktheid door te groeien naar een functie als juridisch medewerker of advocaat-stagiaire. Een representatieve uitstraling is minstens zo belangrijk als het hebben van goede cijfers. 


Ons kantoor 


Haacker & Van Gastel Advocaten is een klein, persoonlijk kantoor met 2 vestigingen (Amstelveen en Deventer) waar veel ruimte is voor de ontwikkeling van medewerkers (zowel op juridisch als persoonlijk vlak) en er veel aandacht is voor de cliënt. Wij staan cliënten dan ook bij met heldere, bruikbare adviezen en bouwen zo duurzame relaties op.  


Bij Haacker & Van Gastel Advocaten wordt hard gewerkt wanneer nodig, en is er daarna ook tijd voor gezelligheid en het vieren van successen. 


Taken 


Tot je taken behoren onder meer: 

  • Het doen van jurisprudentie- en literatuuronderzoek en opstellen van notities;
  • Het assisteren bij de voorbereidingen van processtukken en zittingen;
  • Bijwonen zittingen en besprekingen;
  • Schrijven van juridische nieuwsbrieven;
  • Eventueel het bijwonen van netwerk meetings.


Beschikbaarheid


Haacker & Van Gastel Advocaten gedurende het jaar een aantal plaatsen voor een student-stagiaire of een werkstudent. De duur van de stage of het werkstudentschap en het aantal dagen per week zijn flexibel en kunnen in overleg worden overeengekomen. Neem gerust contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden.


Reacties 


Reacties met CV, cijferlijst en motivatiebrief kunnen per e-mail worden gestuurd naar vangastel@haackervangastel.nl t.a.v. mr L.J. van Gastel.


Zij gingen u voor