ONZE MEDEWERKERS

Home / Onze medewerkers

HAACKER & VAN GASTEL ADVOCATEN

Onze medewerkers denken graag met u mee als u een juridische kwestie aan ons voorlegt. Wij proberen altijd heldere en bruikbare adviezen te geven waar u als ondernemer wat aan heeft. In een gratis intakegesprek kunnen wij veelal de juridische haalbaarheid van uw zaak direct uiteenzetten. Soms is een oplossing veel gemakkelijker te bereiken dan u denkt. Neem gerust contact met ons op via telefoon, e-mail of Whatsapp, wij helpen u graag!

ONS TEAM

Lucien J. van Gastel

Advocaat

Lucien van Gastel is zijn carrière begonnen bij advocatenkantoor De Brauw Blackstone te Brussel. Nadien is hij als advocaat verbonden geweest aan kantoren in Rotterdam en Amsterdam.

Bernhard N. Haacker

Advocaat

Bernhard Haacker is ruim 20 jaar advocaat en heeft zich gespecialiseerd in het huur- en vastgoedrecht. Bernhard is zijn loopbaan begonnen bij het kantoor NautaDutilh in Rotterdam en New York.

Renske Wilbrink

Juridisch medewerker

Renske studeert dit jaar af voor haar hbo-studie, daarnaast is zij begonnen aan een studie rechten aan de universiteit Utrecht. Ze werkt nu op vaste basis op kantoor om niet alleen kennis te vergaren uit de theorie, maar ook kennis op te doen vanuit de praktijk. Renske houdt ervan om muziek te maken naast haar colleges en werk.

Mitchell Lenstra

Juridisch medewerker

Mitchell studeert in Amsterdam en is bezig met zijn premaster rechten. Naast zijn studie werkt hij als jurist bij Haacker & Van Gastel Advocaten, waarbij hij zich bezig houdt met corporate litigation en contractenrecht. Na zijn studie wil hij zich verder verdiepen binnen het ondernemingsrecht en doorgroeien tot volwaardig advocaat.  Mitchell is een muziekliefhebber, houdt van mediteren en bevind zich graag in sociale kringen.

ZIJ GINGEN U VOOR

Een eerste intakegesprek en evaluatie van uw zaak is altijd kosteloos.