ONZE MEDEWERKERS

Home / Onze medewerkers

HAACKER & VAN GASTEL ADVOCATEN

Onze medewerkers denken graag met u mee als u een juridische kwestie aan ons voorlegt. Wij proberen altijd heldere en bruikbare adviezen te geven waar u als ondernemer wat aan heeft. In een gratis intakegesprek kunnen wij veelal de juridische haalbaarheid van uw zaak direct uiteenzetten. Soms is een oplossing veel gemakkelijker te bereiken dan u denkt. Neem gerust contact met ons op via telefoon, e-mail of Whatsapp, wij helpen u graag!

ONS TEAM

Lucien J. van Gastel

Advocaat

Lucien van Gastel is zijn carrière begonnen bij advocatenkantoor De Brauw Blackstone te Brussel. Nadien is hij als advocaat verbonden geweest aan kantoren in Rotterdam en Amsterdam.

Bernhard N. Haacker

Advocaat

Bernhard Haacker is ruim 20 jaar advocaat en heeft zich gespecialiseerd in het huur- en vastgoedrecht. Bernhard is zijn loopbaan begonnen bij het kantoor NautaDutilh in Rotterdam en New York.

Renske Wilbrink

Juridisch medewerker

Renske studeert rechtsgeleerdheid en werkt bij ons als juridisch medewerker. Ze houdt zich binnen kantoor voornamelijk bezig met de incassopraktijk

Mitchell Lenstra

Juridisch medewerker

Mitchell Lenstra werkt bij ons als juridisch medewerker. Mitchell zijn passie ligt binnen het ondernemingsrecht en corporate litigation, waarin hij zich na zijn studie zal specialiseren.

ZIJ GINGEN U VOOR

Een eerste intakegesprek en evaluatie van uw zaak is altijd kosteloos.