ONZE MEDEWERKERS

Home / Onze medewerkers

HAACKER & VAN GASTEL ADVOCATEN

Onze medewerkers denken graag met u mee als u een juridische kwestie aan ons voorlegt. Wij proberen altijd heldere en bruikbare adviezen te geven waar u als ondernemer wat aan heeft. In een gratis intakegesprek kunnen wij veelal de juridische haalbaarheid van uw zaak direct uiteenzetten. Soms is een oplossing veel gemakkelijker te bereiken dan u denkt. Neem gerust contact met ons op via telefoon, e-mail of Whatsapp, wij helpen u graag!

Direct advies nodig?

ONS TEAM

Lucien J. van Gastel

Advocaat

Lucien van Gastel is zijn carrière begonnen bij advocatenkantoor De Brauw Blackstone te Brussel. Nadien is hij als advocaat verbonden geweest aan kantoren in Rotterdam en Amsterdam.

Bernhard N. Haacker

Advocaat

Bernhard Haacker is ruim 20 jaar advocaat en heeft zich gespecialiseerd in het huur- en vastgoedrecht. Bernhard is zijn loopbaan begonnen bij het kantoor NautaDutilh in Rotterdam en New York.

Renske Wilbrink

Juridisch medewerker

Renske studeert in Leiden en zit nu in haar vierde leerjaar van haar HBO-studie. Ze werkt nu op vaste basis bij ons kantoor om naast haar studie ook kennis op te doen vanuit de praktijk.

Mitchell Lenstra

Juridisch medewerker

Mitchell studeert in Leiden en zit nu in zijn vierde leerjaar van HBO Rechten. Hij is nu bij ons kantoor bezig met een afstudeeronderzoek en ondertussen loopt hij hier stage.

Jayleana studeert in Amsterdam en zit nu in haar derde leerjaar van haar HBO/WO studie. Ze werkt nu als werkstudent bij ons op kantoor om naast haar studie juridische kennis vanuit de praktijk op te doen.

ZIJ GINGEN U VOOR

Een eerste intakegesprek en evaluatie van uw zaak is altijd kosteloos.

Ja, Ik wil graag advies