ONZE MEDEWERKERS

Home / Onze medewerkers

HAACKER & VAN GASTEL ADVOCATEN

Onze medewerkers denken graag met u mee als u een juridische kwestie aan ons voorlegt. Wij proberen altijd heldere en bruikbare adviezen te geven waar u als ondernemer wat aan heeft. In een gratis intakegesprek kunnen wij veelal de juridische haalbaarheid van uw zaak direct uiteenzetten. Soms is een oplossing veel gemakkelijker te bereiken dan u denkt. Neem gerust contact met ons op via telefoon, e-mail of Whatsapp, wij helpen u graag!

Direct advies nodig?

ONS TEAM

Lucien J. van Gastel

Advocaat

Lucien van Gastel is zijn carrière begonnen bij advocatenkantoor De Brauw Blackstone te Brussel. Nadien is hij als advocaat verbonden geweest aan kantoren in Rotterdam en Amsterdam.

Bernhard N. Haacker

Advocaat

Bernhard Haacker is ruim 20 jaar advocaat en heeft zich gespecialiseerd in het huur- en vastgoedrecht. Bernhard is zijn loopbaan begonnen bij het kantoor NautaDutilh in Rotterdam en New York.

Luce Mulder

Jurist

Luce is werkzaam op het gebied van ondernemingsrecht, contractenrecht en civiele procedures. Luce is sinds 1 juli 2021 werkzaam bij Haacker & Van Gastel Advocaten als jurist

Renske Wilbrink

Student-stagiaire

Renske studeert in Leiden en zit nu in haar derde leerjaar van haar HBO-studie. Ze loopt nu stage om niet alleen kennis te vergaren vanuit de theorie, maar ook kennis op te doen vanuit de praktijk.

ZIJ GINGEN U VOOR

Een eerste intakegesprek en evaluatie van uw zaak is altijd kosteloos.

Ja, Ik wil graag advies