ONZE MEDEWERKERS

Home / Onze medewerkers

Bernhard N. Haacker

Advocaat

Bernhard Haacker (1972) is sinds 1997 advocaat. Hij studeerde civiel- en bedrijfsrecht in Leiden. Hierna studeerde hij aan de University of California at Berkeley, School of Law, waar hij in 1997 met een Fulbright Grant van de Nederlandse en Amerikaanse overheid de Master of Laws degree (LL.M.) behaalde.

In 1997 is Bernhard zijn loopbaan begonnen bij NautaDutilh in Rotterdam en New York op de afdelingen ondernemingsrecht en vastgoed. Vervolgens heeft hij bij enkele middelgrote advocatenkantoren op deze vakgebieden gewerkt. Sinds 2005 heeft Bernhard zijn eigen advocatenonderneming op het gebied van vastgoed en ondernemingen, eerst in maatschapsverband en sinds april 2012 onder eigen naam.

Bernhard is gespecialiseerd in civielrechtelijke vastgoedzaken, onder meer op het gebied van huurrecht bedrijfsruimte, VvE-/appartementsrecht, koop en verkoop van onroerende zaken en zakelijke rechten, zoals erfdienstbaarheden en opstal. Naast advies en bemiddeling staat hij op deze gebieden geregeld partijen bij in de rechtszaal met het voeren van juridische procedures.

Bernhard heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

– huurrecht

– vastgoedrecht

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Bernhard is lid van de Vereniging van Huurrecht Advocaten (VHA). Naast de Specialisatieopleiding Huurrecht van de VHA heeft Bernhard de Grotius Specialisatieopleiding Onroerend Goed afgelegd.

Bernhard zeilt, roeit en doet aan hardlopen in zijn vrije tijd. Hij liep onder meer de marathons van Leiden, Rotterdam en New York.

ZIJ GINGEN U VOOR

Een eerste intakegesprek en evaluatie van uw zaak is altijd kosteloos.