ADVOCAAT STAGAIRE

Home / Over ons/ Werken bij/ Advocaat stagaire

BEN JIJ AFGESTUDEERD / GEVORDERDE ADVOCAAT-STAGAIRE?

Met een interesse in het ondernemingsrecht en/of civiel procesrecht?

Ben jij afgestudeerd (WO rechtsgeleerdheid) en op zoek naar de volgende stap in je carrière? Of reeds werkzaam als advocaat-stagiaire? Heb jij een commerciële en zelfstandige persoonlijkheid met aantoonbare affiniteit of ervaring op het gebied van het ondernemingsrecht, contractenrecht en/of civiel procesrecht? En wil je hard werken, maar wel een goede balans tussen werk en privé? En geef jij er bewust de voorkeur aan om ons kantoor samen verder uit te bouwen? Dan zoeken wij jou! Wij zijn een kantoor met korte lijnen met veel oog voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Wij vinden het belangrijk dat iedere werknemer zich op zijn plek voelt en zich op deze plek kan ontwikkelen tot een volwaardig medewerker van ons kantoor. Bij Haacker & Van Gastel Advocaten wordt hard gewerkt wanneer nodig, er is daarnaast ook tijd voor gezelligheid en het vieren van successen. De sfeer binnen ons kantoor laat zich dan ook het best omschrijven als informeel, collegiaal en persoonlijk.

Ons aanbod

Je krijgt een goede stagebegeleiding, uitdagend werk en een brede functie met een grote verantwoordelijkheid en zelfstandigheid. Uiteraard bieden wij een goed basissalaris met aanvullend een 10% prestatiebeloning en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een onkostenvergoeding en fulltime gebruik van de kantoorauto;

Voorafgaand aan een advocaat-stage word je twee-zes maanden juridisch medewerker. De fase van advocaat-stagiaire is namelijk minimaal voor 3 jaar vastgelegd en dan is het prettig op voorhand te weten dat je de juiste keuze hebt gemaakt. Tijdens de gehele periode neem je deel aan alle reguliere opleidingsactiviteiten, zoals het vaktechnisch overleg, zaakbesprekingen en cursussen.

Wat vragen wij van jou?

  • Je hebt een (al dan niet bijna) afgeronde WO opleiding Rechtsgeleerdheid;
  • Je hebt affiniteit met ondernemingsrecht, contractenrecht en/of civiel procesrecht;
  • Je hebt een representatieve uitstraling, bent sociaal en commercieel ingesteld;
  • Je typeert jezelf als een teamspeler, bent proactief, en werkt accuraat;
  • Jij bent fulltime beschikbaar en bij voorkeur woonachtig in de regio Amsterdam;

Jouw functie

  • je draait – naast de beroepsopleiding – direct mee in de praktijk;
  • Je behandelt uiteindelijk (met een goede begeleiding uiteraard) zelfstandig je eigen dossiers.

Over ons

Haacker & Van Gastel Advocaten is een persoonlijk kantoor met twee vestigingen (Amstelveen en Deventer). Wij adviseren en procederen al ruim twintig jaar op het gebied van het ondernemingsrecht, contractenrecht, huur- en vastgoedrecht en civiel procesrecht. Ons klantenbestand is divers en bestaat voornamelijk uit ondernemingen en DGA’s. Wij hebben de ambitie om verder uit te breiden met een partner arbeidsrecht, zodat wij ondernemingen en DGA’s ook op het gebied van arbeidsrecht kunnen bijstaan.

Solliciteren

Herken jij jezelf in het profiel? Dan ontvangen wij graag je CV met motivatie en cijferlijst. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met mr. Lucien van Gastel op telefoonnummer 020-6404360.

Onderdeel van de sollicitatieprocedure zijn twee gesprekken en een assessment. Direct solliciteren kan via LinkedIn of via vangastel@haackervangastel.nl

Een eerste intakegesprek en evaluatie van uw zaak is altijd kosteloos.