Bernhard N. Haacker | Bernhard N. Haacker

Bernhard N. Haacker

Advocaat

Bernhard Haacker (1972) is ruim 17 jaar advocaat. Hij studeerde civiel- en bedrijfsrecht in Leiden. Hierna studeerde hij aan de University of California at Berkeley, School of Law, waar hij in 1997 met een Fulbright Grant van de Nederlandse en Amerikaanse overheid de Master of Laws degree (LL.M.) behaalde.

 

In 1997 is Bernhard zijn loopbaan begonnen bij NautaDutilh in Rotterdam en New York op de afdelingen ondernemingsrecht en vastgoed. Vervolgens heeft hij bij enkele middelgrote advocatenkantoren op deze vakgebieden gewerkt. Sinds 2005 heeft Bernhard zijn eigen advocatenonderneming op het gebied van vastgoed en ondernemingen, eerst in maatschapsverband en sinds april 2012 onder eigen naam.

 

Bernhard is lid van de Vereniging voor Bouwrecht en de Vereniging van Huurrecht Advocaten (VHA). Naast de Specialisatieopleiding Huurrecht van de VHA heeft Bernhard de Grotius Specialisatieopleiding Onroerend Goed afgelegd.

 

Bernhard zeilt, roeit en doet aan hardlopen in zijn vrije tijd. Hij liep onder meer de marathons van Leiden, Rotterdam en New York.

 

Zij gingen u voor